Alpfrigo Dubbeldeurs Koelkast | Bakkerijwereld

Alpfrigo Dubbeldeurs Koelkast


Alpfrigo dubbeldeurs Koelkast

Een uniek item, de dubbeldeurs koelkast van Alpfrigo zonder middenstijl zodat u heel veel producten makkelijk kunt koelen. Elke koelkast wordt geleverd met 4 schappen. De schappen zijn ook los verkrijgbaar. 

 

Ter vergelijking een klein rekensommetje;

In de dubbeldeurskoeling passen 6 voedselveilige grijze bakken (60x40) van 12 cm hoog per etage = 24 bakken van 12 cm hoog.

Of er passen 6 voedselveilige grijze bakken (60x40) van 15 cm hoog per etage, en op 1 etage 3 bakken = 21 bakken van 15 cm hoog.

 

Koel- en vriesmeubelen zonder tussenschot zijn een unieke oplossing voor iedereen die geconfronteerd wordt met de opslag van grotere producten boven de standaardafmetingen. Met de innovatieve oplossing gaat de kast volledig open en maakt zo een groter vul volume mogelijk dan standaard dubbeldeurskasten. De innovatieve luchtcirculatie van dit product maakt het ook mogelijk om alle interne schappenn volledig te vullen. De legborden hebben een draagvermogen van 80 kg, zijn gemaakt van 1 mm dik geperforeerd plaatstaal en zijn in hoogte verstelbaar. De robuuste behuizing is een goed geïsoleerde isolatiekamer van 70 mm.

Wat de kasten van Alpfrigo uniek maakt is het feit dat het deurrubber gemakkelijk vervangbaar is (zonder gereedschap). De deurrubbers zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een 70 mm dikke isolatie. De ergonomische deurkruk is gemaakt van roestvrij staal met een innovatieve penbevestiging, waardoor gebruikers een goede grip hebben. In het geval van vrieskasten worden de deurrubbers extra verwarmd door een vervangbare elektrische verwarming in de kast, die werkt in overeenstemming met de compressor.

Afgeronde buiten- en binnenranden en volledig uitneembare binneninrichtingen maken reiniging op het hoogste niveau mogelijk. Alle interieurinrichtingen kunnen eenvoudig worden gereinigd in professionele vaatwassers. De binnenbodem is gemaakt met diepe tractietechnologie dit maakt kleine warmtetoeslagen (warmtewinst) mogelijk en vermindert daardoor het energieverbruik.

Een innovatieve, eenvoudig te vervangen koelunit absorbeert koude lucht langs de linkerflank van de kasten en zuigt deze naar de rechterzijde. Hierdoor kan de binnenruimte zorgeloos tot aan het plafond van de koelmeubel worden gevuld, zonder dat de koude luchtstroom naar alle delen van de kast wordt onderbroken. Dit koelontwerp zorgt voor een groter bruikbaar kastvolume.

Het voetpedaal is een bijzonder populaire toevoeging aan bakkerijkasten. Het voetpedaal is optioneel verkrijgbaar op alle kasten en maakt het gemakkelijker om de deur te openen. Het voetpedaal is geheel gemaakt van RVS materiaal.

Opgegeven temperatuur bereik is -2 tot +8 graden Celsius instelbaar.

 

Merk: Alpfrigo

Type: CM1400 X1

Afmeting: 1420 x 800 x 2000 mm

Dubbeldeurs vriezer

230V

 


Nieuw


Deel dit met anderen


Hoort bij productgroep

Koel- en Vriestechniek