Alpfrigo Vriezer 60x40 | Bakkerijwereld

Alpfrigo Vriezer 60x40


Alpfrigo Vriezer

Sinds jaar en dag in ons assortiment, de uiterst betrouwbare vriezers van Alpfrigo.  

De vriezers zijn voorzien van platengeleiders.  

We onderscheiden 2 modellen:

BLF 600: Vriezer (plaatmaat 60x40 cm.) inhoud 20 platen

BLF 900: Vriezer (plaatmaat 60x80 cm.) inhoud 20 platen, of 40 platen van 60x40

 

Wat de kasten van Alpfrigo uniek maakt is het feit dat het deurrubber gemakkelijk vervangbaar is (zonder gereedschap). De deurrubbers zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een 70 mm dikke isolatie. De ergonomische deurkruk is gemaakt van roestvrij staal met een innovatieve penbevestiging, waardoor gebruikers een goede grip hebben. In het geval van vrieskasten worden de deurrubbers extra verwarmd door een vervangbare elektrische verwarming in de kast, die werkt in overeenstemming met de compressor.

Afgeronde buiten- en binnenranden en volledig uitneembare binneninrichtingen maken reiniging op het hoogste niveau mogelijk. Alle interieurinrichtingen kunnen eenvoudig worden gereinigd in professionele vaatwassers. De binnenbodem is gemaakt met diepe tractietechnologie dit maakt kleine warmtetoeslagen (warmtewinst) mogelijk en vermindert daardoor het energieverbruik.

Een innovatieve, eenvoudig te vervangen koelunit absorbeert koude lucht langs de linkerflank van de kasten en zuigt deze naar de rechterzijde. Hierdoor kan de binnenruimte zorgeloos tot aan het plafond van de koelmeubel worden gevuld, zonder dat de koude luchtstroom naar alle delen van de kast wordt onderbroken. Dit koelontwerp zorgt voor een groter bruikbaar kastvolume.

Het voetpedaal is een bijzonder populaire toevoeging aan bakkerijkasten. Het voetpedaal is optioneel verkrijgbaar op alle kasten en maakt het gemakkelijker om de deur te openen. Het voetpedaal is geheel gemaakt van RVS materiaal.

Opgegeven temperatuur bereik is -5 tot -30 graden Celsius instelbaar.

 

Merk: Alpfrigo

Type: BLF600 & BLF900

Afmeting BLF600: 780 x 680 x 2000 mm

Afmeting BLF900: 780 x 960 x 2000 mm 

Vriezer

230V

 


Nieuw


Deel dit met anderen


Hoort bij productgroep

Koel- en Vriestechniek