Everlasting Koelwerkbank 3 deuren | Bakkerijwereld

Everlasting Koelwerkbank 3 deuren


Everlasting Koelwerkbank

Everlasting staat voor kwaliteit, dat is te zien aan de mooie afwerking van deze werkbanken. 

We onderscheiden 3 modellen:

Pastry Green 145: Koelwerkbank met 2 deuren, per deur 4 set platengeleiders geschikt voor 4 bakplaten (60x40) per deur

Pastry Green 198: Koelwerkbank met 3 deuren, per deur 4 set platengeleiders geschikt voor 4 bakplaten (60x40) per deur

Pastry Green 251: Koelwerkbank met 4 deuren, per deur 4 set platengeleiders geschikt voor 4 bakplaten (60x40) per deur

 

De koelwerkbanken van Everlasting zijn geschikt voor bakplaten van 60x40 cm. Standaard worden er 4 set platengeleiders geleverd per deur. 

 

Veel bakkers vinden een koelwerkbank efficient werken naast een "gewone" koeling, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Efficiëntie en tijdsbesparing: Met een koelwerkbank hebben bakkers directe toegang tot gekoelde ingrediënten en materialen tijdens het bereidingsproces. Dit bespaart tijd en voorkomt het heen en weer rennen naar een externe koelkast of voorraadkast. Alles wat ze nodig hebben, is binnen handbereik, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de workflow wordt verbeterd.

Ruimtebesparing: Koelwerkbanken combineren een werkoppervlak met ingebouwde koelopslag, waardoor waardevolle ruimte in de bakkerij wordt bespaard. In plaats van afzonderlijke werktafels en koelkasten te hebben, kan een koelwerkbank beide functies in één compacte eenheid bieden. Dit is vooral gunstig in kleinere bakkerijen waar ruimte beperkt is.

Hygiëne en voedselveiligheid: Een koelwerkbank is ontworpen met hygiëne en voedselveiligheid in gedachten. Ze zijn gemaakt van materialen die gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren zijn. Bovendien helpt de gekoelde opslagruimte bederfelijke ingrediënten op de juiste temperatuur te houden, wat de groei van bacteriën en andere schadelijke micro-organismen vertraagt.

Veelzijdigheid: Koelwerkbanken zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en configuraties om aan de specifieke behoeften van elke bakkerij te voldoen. Ze kunnen verschillende compartimenten, laden en planken bevatten, waardoor bakkers hun ingrediënten en benodigdheden georganiseerd kunnen houden.

Al met al biedt een koelwerkbank bakkers de voordelen van temperatuurregeling, efficiëntie, ruimtebesparing, hygiëne en veelzijdigheid. Het is een waardevolle investering voor bakkerijen die streven naar een verbeterde workflow, productkwaliteit en voedselveiligheid.

 

Merk: Everlasting

Type: Pastry Green 145, Pastry Green 198, Pastry Green 251

Afmeting Pastry Green 145: 1456 x 750 x 850 mm

Afmeting Pastry Green 198: 1984 x 750 x 850 mm 

Afmeting Pastry Green 251: 2512 x 750 x 850 mm

Temp: -2° ~ +10°

Gas: R290

Energielabel: A

230V


Nieuw


Deel dit met anderen


Hoort bij productgroep

Koel- en Vriestechniek