Everlasting Remrijskast 60x80 | Bakkerijwereld

Everlasting Remrijskast 60x80


Everlasting Remrijskast

Everlasting staat voor kwaliteit, dat is te zien aan de mooie afwerking van deze kasten. 

We onderscheiden 2 modellen:

FL70: Remrrijskast (plaatmaat 60x40 cm.) inhoud 20 platen

FL100: Remrijskast (plaatmaat 60x80 cm.) inhoud 20 platen, of 40 platen van 60x40

 

Een remrijskast biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele rijskast:

- Controleerbare rijsomstandigheden: Met een remrijskast kun je de rijsomstandigheden nauwkeurig controleren. Je kunt de temperatuur, luchtvochtigheid en rijsduur instellen op de ideale omstandigheden voor het rijsproces. Dit zorgt voor consistente resultaten en verbetert de kwaliteit van het deeg.

- Programmeerbare functies: Remrijskasten hebben programmeerbare functies, waardoor je verschillende rijstrajecten kunt instellen voor verschillende soorten deeg. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende recepten en de optimale rijsomstandigheden voor elk type deeg behouden.

- Consistente resultaten: Door de nauwkeurige controle over de rijsomstandigheden zorgt een remrijskast voor consistente resultaten bij het rijzen van het deeg. Dit helpt bij het verkrijgen van gelijkmatige textuur, structuur en smaak van de gebakken producten.

Het gebruik van een remrijskast biedt dus meerdere voordelen, waaronder verbeterde controle, tijdsbesparing en consistentie in het rijsproces. Veel bakkers vinden het fijn dat de productie goed te plannen is, immers het deeg kan men er een dag eerder inzetten en het programma zorgt ervoor dat het deeg de volgende ochtend gerezen is. Veel bakkers vinden de vriesfunctie op een remrijskast prettig om zo ook een weekend te overbruggen. Daarnaast kan men ook op lagere temperaturen werken om het product te laten rijzen. 

 

Het is belangrijk om de specifieke behoeften van je bakkerij of keuken te evalueren om te bepalen of een remrijskast geschikt is voor jouw situatie, wij geven hierover graag passend advies. 

 

De remrijskasten van Everlasting zijn dubbelwandig en dus geisoleerd. Door deze isolatie zijn de kasten zeer nauwkeurig in te stellen. Daarnaast beschikken ze intern over ronde hoeken, met name voor het schoon houden van de remrijskast is dit erg prettig werken. 

De remrijskasten zijn voorzien van 20 sets platengeleiders.  

 

Merk: Everlasting

Type: FL70 & FL100

Afmeting FL70: 790 x 743 x 2050 mm

Afmeting FL100: 790 x 1043 x 2050 mm 

Temp: -10° ~ +40°

Gas: R290

230V


Nieuw


Deel dit met anderen


Hoort bij productgroep

Koel- en Vriestechniek