Werkbanken RVS / Hout | Bakkerijwereld

Werkbanken RVS / Hout


Werktafels:

 

Hierin is heel veel mogelijk. Wij kunnen ze op maat maken, daarbij werken wij vaak met occasion frames waarop een nieuw beukenhouten blad wordt gemonteerd, of wij maken ze helemaal zelf (dat wil zeggen dat we de frames naar wens maken, en een nieuw beukenhouten blad monteren).

De afmetingen kunnen naar wens worden aangepast. 

 

Voor een werktafel van 2m lengte en 80 cm diep max / RVS frame en beukenhouten blad en stelpoten is de prijs €675,- excl. btw. Inclusief wielen komt de prijs op €775,- excl. btw.

Er zijn velen mogelijkheden, vakken, lades, platengeleiders etc. Daarnaast hebben wij een aantal oude werkbanken staan die opnieuw kunnen worden gestraald en gecoat, deze kunnen ook mooi dienstdoen als uitgifte balie.

 

Een werkbank in de maat 2m x 80 cm, RVS frame met ladenblokken en een nieuw beukenhoutenblad zou uitkomen op een prijs tussen de €1250,- en €1750,- (dit is een schatting).

Wilt u een offerte ontvangen voor uw specifieke wensen stuur dan een mailtje naar: info@bakkerijwereld.com of vul het contactformulier in op onze website, en wij nemen contact met u op. 


Nieuw


Deel dit met anderen


Hoort bij productgroep

Wasbakken | Werktafels